Neglebider

 

Neglebider

Der er mange som har fået til vane at bide deres negle, og resultatet er IKKE kønt! men der er hjælp at hente.

Man kan sagtens få flotte negle selv om man er neglebider. men forventer du ultra lange negle i et snuptag, bliver du skuffet. Man starter i en længde der kun lige går til fingerspidserne. og så vænner man sig stille og roligt til en længere negl. Der skal være så lidt “fælder” som muligt.

De fleste finder ud af, at det er svært og ikke særlig smart, at bide i en kunstig negl.

Der er nogle faktorer som skal være på plads, inden vi kan påbegynde behandlingen.

Der må ikke være sår ved fingrenes blomme ( der hvor du har bidt neglen væk), hverken åbne eller sår med skorper på. Der må endvidere ikke være tegn på infektion. Er du i tvivl om standen af dine negle, kan du sende mig en sms med billede på, så kan jeg måske derfra vurdere om vi kan starte behandlingen op, eller om du skal vente. Du er også meget velkommen til at komme forbi og lad mig kigge på dem, det koster jo ikke noget!

Behandlingen 

Det er en vurderingssag ud fra dine negle, hvilke system der skal anvendes. Om det skal være akryl negle eller gele negle. Og derfor ikke en fri valgmulighed for dig.

Det er en god ide at læse lidt om de forskellige systemer, så du ved hvad du kan forvente.

Det tager ca. 2 timer for behandlingen uanset om det er gele negle eller akryl negle.

Efterbehandling

Med i prisen Neglebider er der, påsætning af kunstige negle og en opfølgning, som foregår inden for de første 14 dage.

Det er vigtigt at de kunstige negle holdes vedlige og specielt i starten, da der kan opstå lift (den kunstige negl løfter sig fra naturneglen),  knækkede negle da neglebider som oftest, ikke er vant til at have lidt længde på, og så gror neglebiders negle bare hurtigere. Så max 14 dage mellem hvert tjek og helst ikke mere end en uge.

Når neglen så er vel afbalanceret og har fået et godt hæfte, er du nu på lige fod med alle andre, og opfyldninger af de kunstige negle, sker en gang hver 3 til 4 uge. Når dine egne negle så er groet ud i ønsket længde, ja så skal du vurdere om de kunstige skal helt væk, eller om du vil fortsætte med en forstærkning af egen negle.

Vi tilbud til neglebidere i negleklinikken i Stenlille,  som ligger mellem, Sorø, Holbæk, Ringsted, Slagelse, Dianalund, Stenlille, Nyrup, Hvalsø, Ruds vedby og Ugerløse.